Nový design koncept Fujitsu Lifebook 2013


Dizajnér Prashant Chandra a náš partner, spoločnosť Fujitsu, prišli spolu s unikátnym konceptom pre radu špičkových notebookov pre širokú verejnosť, nesúci označenie „Fujitsu Lifebook 2013“. Tento koncept je založený na zdieľanom hardvéry, ktorý používatelom poskytne dokonalú mobilitu, variabilnosť a finančnú úsporu v jednom. No veď, komu by sa nepáčilo mať notebook, tablet, fotoaparát a mobilný telefón v jednom a zobrať si so sebou len to, čo aktuálne potrebuje?

Fijitsu lifebook

Celý notebook je riešený v štýle odoberatelných modulov, ktoré používateľ podľa potreby môže odpojiť a používať ako samostatné autonómne zariadenia. V tomto momente síce ešte nie je isté, že tento inovatívny a odvážny model uzrie svetlo sveta, no s určitosťou bude patriť medzi ukazovatele nastupujúceho trendu.

Zdroj: http://www.yankodesign.com/2012/01/16/well-configured-life/

, ,

3 odpovede na “Nový design koncept Fujitsu Lifebook 2013”

  1. zabudovany fotak ok. ze mobil (asi ) trci vpredu je uz velmi divne. ale tablet ako klavesnica ? imho je to vrcholne neprakticke.
    moj navrh by bol uplne iny: tablet = display (to nie je ziadna novinka), mobil ako touchpad, fotak moze byt tam kde je.

    • Toto je uz prilis prespekulovane. Dotykova klavesnica je sprostost.
      Podla mna by sa viac uchytil Tablet, do ktoreho by sa dokoval mobil. Ten tablet by vlastne bol iba externy 10″ screen pre mobil, takze tu by odpadli naklady na hardware tabletu. Mozog celeho by bol mobil s quad procesorom s uhloprieckou cca 3″, hruby tak cca 8-9mm, ktory by sa zasunul do „tabletu“ hrubeho cca 12-13mm.

      • hej a potom by si sa z toho dosral 23x^n sak v pohode chod predavat svoje cca napady 😀 ale suhlasim je to prespekulovane..ale nevidane a tak to ma byt..posun 😉 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.