Povedali o nás: Náš klient Keriohosting nie je iba obyčajný mailserver


V rámci kategórie „Povedali o nás“ s vyjadreniami našich klientov, tu pre vás máme unikátny pohľad na našu spoločnosť a produkty zo strany nášho dodávateľa.

Počas mesiaca júl sme pracovali na firemnej web stránke Keriohosting.sk, ktorá je prevádzkovaná spoločnosťou Allycom, s.r.o. a radi by sme vás o tomto produkte podrobnejšie informovali.

Čo je to Keriohosting?

V prvom rade je to e-mailový server určený predovšetkým pre firmy, ale aj pre jednotlivcov, ktorí plne využijú jeho potenciál. Systém umožňuje zdieľať e-maily, kontakty, kalendáre, úlohy aj poznámky s kolegami vrámci firmy. Samozrejme, všetko sa dá jednoducho nastaviť a zdieľate iba to, čo chcete.Mailový server keriohosting

Hlavnou prednosťou systému je však synchronizácia. Ku svojej práci a kontaktom máte prístup z akéhokoľvek zariadenia, nielen firemného počítača. Riešiť pracovné úlohy môžete napríklad aj počas cestovania vlakom na vašom notebooku alebo pri čakaní u doktora so svojím smartphone.

Ako je to s bezpečnosťou?

Pre prihlasovanie sa vždy používa šifrované SSL spojenie. Dôležité však je, aká je ochrana dát napríklad pri odcudzení notebooku či telefónu. V takom prípade je možné nielen zablokovať prístup daného zariadenia do systému, ale aj vymazať všetky dáta stiahnuté zo serveru do mobilu. Preto je toto riešenie vhodné aj pre firmy, ktoré dbajú hlavne na bezpečnosť.

Čo sme pre klienta urobili?

Úprava firemného webu

Najlepšie je vždy začínať od firemného webu. Pretože pôvodné texty neboli zlé, nechali sme ich na stránke takmer všetky, ostatné sme s klientovou pomocou vytvorili nanovo. Web teda prešiel copyeditingom a korektúrou, ktorá odstránila zvyšné nedostatky.

Text pre direct e-mail

Na stránke sa však naša práca nekončila. Vytvorili sme aj direct e-mail pre oslovenie potenciálnych zákazníkov prevažne zo strany firiem. Grafik silu textov zvýraznil svojou dobre odvedenou prácou, a tak e-mail vyzeral pútavo. Veď posúďte sami na základe tejto ukážky.

Leták pre klientov mimo online sveta

Najviac času zabrala príprava printového dokumentu. Ten mal slúžiť na reprezentatívne účely pri osobných stretnutiach a v krátkosti načrtnúť bohaté možnosti Keriohostingu. Leták bol mnohokrát upravovaný, aby bol naozaj zrozumiteľný, ale aj bohatý na kvalitné informácie. To sa podarilo len vďaka rýchlej odozve a spolupráci s ľuďmi z Allycom-u.

Vyskúšajte konzultáciu zdarma

Filozofia Pavla Holeša a Jaroslava Mráza je poskytnúť čo najlepšie riešenie pre klientov. Ak investujete polhodinu svojho času do osobného stretnutia, možno zistíte, ako by vaša firma mohla fungovať efektívnejšie. Je lepšie porozprávať sa o vašej individuálnej situácii osobne. Pre základné informácie si však môžete prezrieť aj webstránku Keriohostingu.

Originál článok najdete tu:

http://www.akopisat.sk/blog/nas-klient-keriohosting-nie-je-iba-obycajny-mailserver


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.