Čo robíme a ako pracujeme


Iba 4 kroky vás delia od bezpečnej a efektívnej IT vo vašej firme!

Ako poskytovateľ služieb v IT oblasti často dostávame otázky, na ktoré sa nie vždy ľahko odpovedá. Bezpochyby najčastejšia otázka je: „Čo robíte? V čom ste iný?“ Najvýstižnejšou odpoveďou je: „Poskytujeme komplexné služby v oblasti IT.“
Čo si pod tým ale predstaviť?

Pozrite si našu firemnú prezentáciu a rozmeňme si ju na drobné:

[slideshare id=11675614&doc=allycomcorobime-120220092033-phpapp02]

Jedným z hlavných rozdielov medzi nami a množstvom IT firiem, ktoré na slovenskom trhu pôsobia je v tom, že klientom nepredávame krabicové produkty, t.j. zariadenia alebo programy, ktoré sa dajú bežne kúpiť v obchode, ale poskytujeme skutočné riešenia ich problémov. Preto naša práca štandardne pozostáva zo štyroch krokov.

1. Bezplatná analýza

Základom všetkého je bezplatná a nezáväzná analýza. Pretože, aby sme pre vás našli to najlepšie riešenie, musíme vás dobre poznať. Rozoberieme s vami vaše problémy a predstavy. Pozrieme sa nie len na to, akú techniku a programy máte, ale aj na to ako ich používate. A samozrejme s veľkým dôrazom na bezpečnosť.

Preto, ako my radi hovoríme: „Opíšte nám vašu predstavu a my jej dáme život.“

2. Návrh riešenia

Všetky zozbierané informácie pretvoríme do efektívneho riešenia, ktoré bude šité na mieru pre vás.

Či už sa jedná o:

  • IT infraštruktúru – počítače, počítačová sieť, wifi hotspoty, servery, zálohovanie a všetko k tomu potrebné
  • Informačný systém – účtovníctvo, nástroje na riadenie vzťahov s klientmi, systémy pre kolaboráciu, manažment a archiváciu dokumentov, …
  • Efektívnu vnútrofiremnú komunikáciuE-maily, VoIP telefonovanie, …
  • Školenie – školenia používania softvéru a vybavenia, napr. balík Microsoft Office ukončený akreditovanými skúškami, manažérske a obchodnícke školenia zamerané na predaj a pracovnú efektivitu

Vždy vám vysvetlíme, či technika alebo programy, ktoré máte vyhovujú vašim predstavám, požadovanej bezpečnosti a ako ich správne využívať. Zároveň chýbajúce časti doplníme z aktuálnej ponuky nami overených výrobcov, s ktorými spolupracujeme. V prípade keď sa informačný systém s potrebnými vlastnosťami na trhu nenachádza, zabezpečíme jeho vývoj na mieru.

Nechceme, aby ste kupovali to, čo nepotrebujete. Preto pri našich riešeniach vždy myslíme na budúcnosť a tak ich aj pripravujeme. Každé riešenie obsahuje zoznam potrebných krokov, ktoré sú zoradené podľa dôležitosti a voliteľnosti.

3. Implementácia

Pre vás navrhnuté riešenie kompletne nasadíme a odladíme. Zaškolíme zamestnancov a odovzdáme vám ho do používania. Ako bonus poskytujeme bezplatnú nadštandardnú starostlivosť o riešenie počas jedného mesiaca po implementácii. Vďaka tejto záruke neplatíte nič navyše.

4. Správa (IT outsourcing)

Každé riešenie potrebuje z času na čas údržbu. Preto po nasadení riešenia, ponúkame jeho následnú externú správu. Či už formou predplatených servisných hodín, alebo systémom „pay as you go“ (zavoláte nás vtedy, keď nás potrebujete). Súčasťou externej správy je pravidelná údržba, non-stop monitoring stavu vašich systémov s okamžitým upovedomením vás a vám prideleného technika, a ešte omnoho viac. Pretože našim cieľom je vyriešiť vaše problémy ešte pred tým, ako ich sami postrehnete. Naši technici sú špecialistami v obore a prechádzajú neustálym vzdelávaním, aby pre vás vždy zabezpečili služby na maximálnej úrovni.

A navyše …

Nakoľko taktiež aj malé a stredné firmy potrebujú inovatívne riešenia, ktoré sú väčšinou dostupné iba veľkým firmám, stále hľadáme kvalitatívne rovnaké, ale cenovo prijateľnejšie alternatívy. Jedným z takýchto riešení je napríklad aj náš vlastný projekt Keriohosting, ktorý je najjednoduchším spôsobom, ako mať všetky svoje e-maily, kontakty, kalendáre, úlohy a poznámky pod kontrolou, synchronizované na všetkých počítačoch a mobilných zariadeniach.

Sú tieto služby určené aj pre vás?

Spoločnosť Allycom sa špecializuje na poskytovanie služieb malým a stredným firmám. Tak neváhajte a dohodnite si termín vašej bezplatnej a nezáväznej analýzy stavu a bezpečnosti firemnej IT hneď teraz: http://www.allycom.sk/bezplatna-analyza a zaraďte sa tak do rodiny našich spokojných klientov.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.