Máš nápad? Premeň ho na svoj uspech


Spoločnosť Allycom, s.r.o. sa stala partnerom startupovej akcie Startup Pirates @ Bratislava. Máte nápad ? Chcete si založiť vlastnú spoločnosť? Využite možnosť pracovať na svojom nápade, poraďte sa s mentormi medzi, ktorými nájdete aj mňa. Naučte sa dôležité veci  a nakoniec svoj nápad konfrontujte zo skutočnými investormi. Odíďte s investíciou a premeňte Vaše sny na skutočnosť.

 Staň sa pirátom slovenskej startupovej scény!

Zaregistruj sa ešte dnes a zaži plavbu svojho života!

 

Startup Pirates je týždenný vzdelávací program pre ľudí s podnikateľským duchom, ktorí by si radi založili vlastný biznis. Po niekoľkých úspešných eventoch v Porte a Lisabone prichádzajú Piráti aj do hlavného prístavu Slovenska.

Startup Pirates Bratislava sa uskutoční v dňoch 11. až 18. augusta 2012 v priestoroch Connect Coworking v Cvernovke na Páričkovej ulici. Event je zameraný na nebojácnych a kreatívnych ľudí, ktorí budú mať možnosť nakopnúť svoj nápad, prezentovať ho pred investormi a získať zaujímavé inkubačné ceny.

 

Pirátske dobrodružstvo zahŕňa 7 workshopov, 5 motivačných a inšpiratívnych prednášok od úspešných podnikateľov, osobné konzultácie s odborníkmi a finálnu prezentáciu nápadov pred odbornou porotou. Okrem intenzívnej práce na startupe čakajú na účastníkov oddychové aktivity ako splav, hľadanie pokladu, teambuildingové stretnutia či špeciálne uvoľňovače stresu. Všetky aktivity počas týždňa budú prebiehať v angličtine kvôli zahraničným speakrom a účastníkom.

 

Event je limitovaný pre 30 pirátov, ktorí budú vybraní zo všetkých prihlásených.  Pre záujemcov, ktorí sa prihlásia do 6. augusta 2012, máme pripravené špeciálne prekvapenie. Registračný poplatok  za celý event je 100 €.

 

Registračný formulár je dostupný na http://bratislava.startuppirates.org/register/. Viac informácií o celom evente, programe a jednotlivých speakroch nájdete na webovej stránke http://bratislava.startuppirates.org/ .

 

Agenda:

Agenda Startup Pirates Bratislava

Kompletny program: http://bratislava.startuppirates.org/the-event/agenda/


2 odpovede na “Máš nápad? Premeň ho na svoj uspech”

  1. Dobrý deň.

    Áno, v poplatku je zahrnutá strava od raňajok po večeru, a aj ostatné náklady.

    V cene nie je zahrnuté: osobné náklady spojené s ubytovaním, alebo dopravou a iné náklady mimo agendy počas týždňa.

    Ak by ste mali iné otázky, kľudne ma kontaktujte na bratislava@startuppirates.org.

    Prajem pekný víkend!

    Andrea Bajnoková (organizátor Startup Pirates Bratislava)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.