Aktualizácia Keriohostingu na verziu 7.2.2


Keriohosting logoVazeni zakaznici Keriohostingu,
tuto sobotu 23.07.2011 v noci okolo 23:00 bude vykonana aktualizacia Keriohostingu na verziu 7.2.2. Vypadok bude minimalny – bude trvat priblizne 15 minut.

Pouzivatelia operacnych systemov Microsoft Windows:
Prosime Vas, aby ste po update restartovali svoj Microsoft Outlook na operacnych systemoch Microsoft Windows a po upozorneni na novu verziu Kerio Outlook Connector (Offline Edition) si ju nainstalovali – potvrdili instalaciu v dialogovom okne. Aktualizacia aplikacie na Vasom pocitaci bude trvat maximalne dve minuty a Microsoft Outlook sa po jej nainstalovani restartuje. Aktualizacia aplikacie vo Vasom pocitaci je potrebna pre spolupracu so serverom Keriohosting a pokial ju nenainstalujete, nebudete moct pracovat so serverom. Viac informacii o aktualizacii:http://www.keriohosting.sk/casto-kladene-otazky#automaticka-aktualizacia-kerio-outlook-connectora

Pouzivatelia operacnych systemov Apple Mac OS:
V Mac OS nie je vyzadovany ziadny zasah.

Vyberame zo zmien novinky tykajuce sa zakaznikov Keriohostingu:
Podpora Mac OS X 10.7 Lion

Kerio Connect 7.2.2 prinasa podporu pre najnovsi operacny system od Apple – Mac OS X 10.7 Lion. Ucty pouzivatelov v Apple iCal (CalDAV) a Apple Address Book (CardDAV) je mozne lahko nastavit prostrednictvom autokonfiguracnych nastrojov dostupnych priamo z weboveho rozhrania Keriohostingu. Pre nastavenie uctu staci v prohliadaci zobrazit stranku Integracia (https://mail.keriohosting/integration) a spustit konfiguracny nastroj.

Jadro – Kerio Connect
* Pridana podpora pre Mac OS X 10.7 Lion.
* Pridana podpora pre klientov Apple iCal a Apple AdressBook na Mac OS X 10.7 Lion.
– Zmena nazvu priecinku nebola synchronizovana do aplikacie Microsoft Outlook 2011 for Mac.

Keriohosting WebMail
* Pridana podpora prehliadacu Safari 5.1.

Dakujeme za pochopenie a verime, ze Vam tato aktualizacia zvysi komfort pri pouzivani Keriohostingu!


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.