CloudCamp Bratislava 2012


Allycom sa stal technologickým garantom konferencie CloudCamp Bratislava.

CloudCamp je neformálna technologicko–osvetová konferencia. (úžasné spojenie, nie?)

Čo to znamená?

Hlavne to, že budeme rozprávať o technologiách, ale nie po “technicky”. Našim cieľom je oboznámiť ľudí s cloud computingom, bez ohľadu na to či sú z IT prostredia, alebo nie. Vysvetliť, že to nie je len módna záležitosť, ale že cloud computing môže byť prínosom takmer pre všetky skupiny používateľov. Možno zistíte, že v cloude už toho máte celkom dosť a ani o tom neviete.

Prečo to robíme?

Pretože všetci rozprávajú o cloude, ale len málokto mu skutočne rozumie. Sme presvedčení, že cloud computing nie je len technológiou budúcnosti, ale aj dneška. A chceme vám ukázať prečo!

Ako, kde a kedy bude CloudCamp prebiehať?

CloudCampBA sa bude konať 20.4. 2012 v CVTI (Centrum vedecko – technických informácií) na Lamačskej ceste v Bratislave. CloudCamp bude neformálny a zábavný (dress code: flip-flop business suite), kravaty sú zakázané (budú odstrihnuté bez ohľadu na cenu a značku)! Pripravujeme množstvo aktivít, aby ste sa nie len vzdelávali, ale aj zabavili.

Vstup na konferenciu bude zdarma, ale počet účastníkov je obmedzený. Sledujte nás, aby ste nezmeškali registráciu na najlepšiu konferenciu tohto roka! Príďte si vychutnať atmosféru, vyskúšať technológie v praxi a veľa sa dozvedieť napríklad aj na našej prednáške. Tešíme sa na vás!

Čo ďalej ? Sledujte všetky zdroje !

Twitter – @Allycomsk
Twitter – @CloudCampSK
Facebook – CloudCamp Slovakia
Facebook event – CloudCamp SK – 2012
Web – cloudcamp.sk

Doplnené:

Bola spustená REGISTRÁCIA, preto neváhajte a registrujte sa čím skôr. Počet učastníkov je obmedzený.


2 odpovede na “CloudCamp Bratislava 2012”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.